Безгранична линейна елегантност

Векторни изображения с разлика в детайла

 

Векторните изображения често се използват за различни цели като лога, илюстрации, икони, графики и други. Те се съхраняват в различни формати като SVG (Scalable Vector Graphics), AI (Adobe Illustrator), EPS (Encapsulated PostScript) и други. Благодарение на вашето математическо представяне, векторните изображения могат лесно да се редактират и променят, без загуба на качеството на изображението.

Векторното изображение е вид графичен файл, който е дефиниран от математически формули и вектори, вместо от пиксели като при растерните изображения. Вместо да запазва информация за цветовете на всеки отделен пиксел, векторните изображения съхраняват информация за линии, криви, форми и цветови пълнежи. Това прави векторните изображения идеални за ситуации, където се изисква голямо увеличение или скалиране без загуба на качеството на изображението.

 

Векторните изображения са идеални за създаване на изчистени и ясно дефинирани форми и контури. Това ги прави предпочитани за проекти, където е необходима прецизност и перфектен визуален вид.Поради гъвкавостта си и високото качество, векторните изображения са подходящи за печат на различни материали като стени ,стъклени витрини , ламинатни и пвц панели, фаянс и теракот , дърво , плексиглас , тапет , винил , пенокартон и др.

Всяко векторно изображение е със собствен номер, разнообразието от мотиви ви предлага възможност да изберете най-подходящото за вашия стил и декор, след като изберете даденото изображение, запишете номера и не го изпратете на посочения имейл, след това ще бъде отпечатано в подходящ размер по вашият избор, моля, разгледайте.
Тук ви предлагаме векторни изображения
Scroll to Top