Магията на реалистичните детайли

Растерните изображения с висока резолюция

Растерните изображения се използват широко в различни контексти като снимки, растерни графики и изображения за сайтове. Популярни формати за съхранение на растерни изображения включват JPEG, PNG, GIF и TIFF. Въпреки това, че растерните изображения могат да предложат високо ниво на детайли и реалистичност, те могат да загубят качество при увеличаване или обработка, поради факта, че пикселите стават видими и могат да предизвикат загуба на разделителна способност и детайли.

 

Растерното изображение е вид графичен файл, който се състои от мрежа от малки точки, наречени пиксели. Всяка точка в растерното изображение има определен цвят и позиция във виртуалната решетка. Резолюцията на растерните изображения се измерва в брой пиксели на инч (dpi) и определянето на колко детайла може да се визуализира на единична инчова площ.

Растерните изображения се измерват в ширина и височина в пиксели и се определят от техните размери. Резолюцията на изображението (измерена в пиксели на инч) дефинира показването на детайлите и качеството на визуализацията му. По-високата резолюция означава по-голям брой пиксели в инч и по-добро качество на изображението.

Всяко растерно изображение е със собствен номер , разнообразието от мотиви ви предлага възможност да намерите най-подходящото за вашия стил и декор ,след избора на даденото изображение , запишете номера и ни го изпаратете на посочения имейл , след това ще бъде отпечатано в подходящ размер по ваш избор , моля разгледайте.

Тук ви предлагаме растерни изображения
Scroll to Top